Om oss2018-08-16T21:46:20+02:00

Om oss_4

Arkitektbyrån du vill jobba med. Eller på.

Winell & Jern Arkitektur AB startades 2011 av arkitekten Bengt Winell och byggnadsingenjören Tobias Jern. Idén var att driva en byrå de själva ville jobba på och som kunderna verkligen ville samarbeta med. Visionen blev verklighet och här står vi idag.

Winell & Jern ligger i framkant såväl kreativt som tekniskt samtidigt som vi har en jordnära och ödmjuk inställning till både uppdragsgivare och anställda. Byrån präglas av ett driv och en tydlig framåtanda.
Vi arbetar med många fina kunder i projekt med allt från småhus och flerbostadshus till industribyggnader och kommersiella lokaler. Kunderna får hjälp från planläggning och första skiss till kompletta bygghandlingar.
För oss är det viktigt att vår personal har bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb. Alla ska ha uppdaterad utrustning och riktigt goda anställningsvillkor. Bra personalpolitik är en del av affärsidén.
Vi gillar också att samarbeta med andra duktiga aktörer. Det är en del av orsaken till att inget uppdrag kan vara för stort. Ett bra exempel är agnasARK, en skicklig arkitektbyrå i Leksand som delar Winell & Jerns syn på arkitektur och arbetsprocesser.
Hör gärna av dig för att diskutera ett projekt eller kanske för att presentera dig som en framtida medarbetare.